Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Sărbătorim împreună 26 de ani de MEGA ✨🎉 Comandă online în perioada 1 - 10 octombrie și primești un voucher de 26 ron pentru urmatoarea ta comandă mai mare de 150 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Alevia
Alevia

Magneziu citrat 30 comprimate 57.1g

461.23 Lei/Kg
461.23 Lei/Kg
26,29 Lei

De la stari depresive si pana la spasme musculare, carenta de magneziu se poate manifesta sub diferite forme. Din fericire, poate fi combatuta eficient cu ajutorul unei cure de Magneziu sub forma de citrat de magneziu de la Alevia. Produsul are efecte benefice asupra sistemului nervos si muscular, contribuind la relaxarea organismului si la obtinerea unei stari de bine. De asemenea, produsul este benefic si in cazul durerilor, spasmelor si crampelor musculare.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
Magneziu 100mg (citrat de magneziu 625mg), citrat de magneziu, celuloza microcristalina (agent de incarcare), lactoza monohidrat (substanta suport), poliplasdona XL (stabilizator), talc (agent antiaglomerant), compritol (agent de incarcare), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).
detalii de utilizare
Magneziul sub forma de citrat de magneziu este contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.
Volum alcool
0

ID: 45