• Localizare magazine
: In aceasta perioada este posibil sa apara intarzieri la livrari, datorita numarului crescut de cereri. Vrem sa te asiguram ca acesta situatie este tempora si ne concentram sa onoram toate comenzile plasate in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru situatia neplacuta.  

5-HTP plus

Alevia

-
78,00 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Serotonina este esentiala pentru mentinerea echilibrului emotional si a seninatatii, iar 5-HTP de la Alevia este precursorul direct si natural al acestei substante. Capsulele induc o stare de calm si relaxare, atenueaza nevozitatea, anxietatea, agitatia, depresia, emotivitatea, atacul de panica sau astenia.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Citrat de magneziu tribazic monohidrat, extract hidroalcoolic 10:1 din samburi de Griffonia (Griffonia simplicifolia), cu 30% L-5-HTP/ 5-hidroxitriptofan, celuloza microcristalina (agent de incarcare), extract hidroalcoolic uscat 4:1 din radacini de Valeriana (Valeriana officinalis), cu 0,7% acizi sesquiterpenici exprimati in acid valerenic, extract uscat (maltodextrina) din parti aeriene de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata), cu 4% flavonoide, lactoza monohidrat (agent de incarcare),poliplasdona XL (stabilizator), talc si stearat de magneziu (agenti antiaglomeranti), clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6).

ID:99374

-
78,00 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista