Here is Product Details Sticky Short Info
  • Isostar
Isostar

Tablete izotonice cu aroma de lamaie 120g

196.92 Lei/Kg
196.92 Lei/Kg
23,63 Lei

Preparat pentru o bautura cu aport de glucide si electroliti, ce contribuie la mentinerea performantelor pe perioada unor exercitii prelungite de anduranta si care creste absorbtia apei, cu valoare energetica redusa (reducere de 30% prin scaderea la valoarea medie a principalelor bauturi pentru sustinerea efortului de pe piata), cu zaharuri si indulcitor. Aroma de lamaie.

Informatii despre produs

Ingrediente
Dextroza, acidifiant: acid citric, bicarbonat de sodiu, amidon, maltodextrina, aroma naturala de lamaie cu alte arome naturale, colorant: carotenoide, carbonat de potasiu, carbonat de magneziu, carbonat de calciu, clorura de sodiu, saruri de calciu ale acidului ortofosforic, indulcitor: aspartam, vitamine: C, E, B1. Contine o sursa de fenilalanina.
detalii de utilizare
Preparare bautura izotonica: dizolvati 2 tablete in 500 ml de apa. In timpul incalzirii (150 ml la fiecare sfert de ora) si in mod consecvent in timpul si dupa efort (pana la 2 ore dupa efort) (150 ml la fiecare sfert de ora). In completarea unei activitati fizice, este important sa aveti o alimentatie variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
Alergeni
Poate contine: crustacee, lapte, soia, gluten.
detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros.

ID: 50812