Here is Product Details Sticky Short Info
Canah | Faina proteica de canepa 300g
Produs momentan indisponibil online
Faina Proteica de Canepa Hemp Essentials este realizata folosind metode traditionale intr-un sistem modern de productie: presare la rece a semintelor de canepa, macinare cu pietre de moara si cernere. Combinatia echilibrata dintre fibre si proteine face Faina Proteica de Canepa Hemp Essentials un ingredient potrivit in dietele vegane, vegetariene, in cele fara gluten, fara lactoza sau fara zahar.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 9.2 g/100 g |
Valoare energetica | 306 kcal/100 g |
Glucide | 5.4 g/100 g |
Fibre | 36 g/100 g |
Sodiu | 0.23 g/100 g |
Proteine | 33 g/100 g |
Grasimi saturate | 1.2 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 9.2 g/100 g |
Valoare energetica | 306 kcal/100 g |
Glucide | 5.4 g/100 g |
Fibre | 36 g/100 g |
Sodiu | 0.23 g/100 g |
Proteine | 33 g/100 g |
Grasimi saturate | 1.2 g/100 g |
Ingrediente
100% faina din seminte de canepa, obtinute prin presare si macinare la rece.
Ingrediente
100% faina din seminte de canepa, obtinute prin presare si macinare la rece.
Detalii de utilizare
Faina de Canepa Hemp Essentials poate fi folosita creativ in retetele de paine, turte, covrigei, paste fainoase, crackers, biscuiti sarati si pentru a face deserturi sanatoase (placinte, muffins, tarte etc.). Recomandam folosirea fainii de canepa in raport de 1:5 in amestec cu alte tipuri de faina. Pot fi utilizate fainurile traditionale, de grau sau de secara. Combinatia se poate face si cu fainuri fara gluten, obtinand produse pentru dietele persoanelor cu intoleranta la gluten.
Detalii de utilizare
Faina de Canepa Hemp Essentials poate fi folosita creativ in retetele de paine, turte, covrigei, paste fainoase, crackers, biscuiti sarati si pentru a face deserturi sanatoase (placinte, muffins, tarte etc.). Recomandam folosirea fainii de canepa in raport de 1:5 in amestec cu alte tipuri de faina. Pot fi utilizate fainurile traditionale, de grau sau de secara. Combinatia se poate face si cu fainuri fara gluten, obtinand produse pentru dietele persoanelor cu intoleranta la gluten.
Detalii pastrare produs
Depozitare: Intr-un spatiu intunecos, uscat, fara miros, maxim 25 grade Celsius. A se depozita in frigider dupa deschiderea ambalajului.
Detalii pastrare produs
Depozitare: Intr-un spatiu intunecos, uscat, fara miros, maxim 25 grade Celsius. A se depozita in frigider dupa deschiderea ambalajului.
Volum alcool
0
Volum alcool
0