Here is Product Details Sticky Short Info
  • Solaris
Solaris

Fulgi de grau germinat Granovit 350g

19.06 Lei/Kg
19.06 Lei/Kg
6,67 Lei

Cerealele integrale germinale reprezinta cel mai eficient mod de valorificare a principiilor nutritive (proteine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime) prezente indeosebi in coaja si germene. Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade Celsius). Materia prima este atent selectionata si are putere de germinare optima. Consumul minim recomandat pentru a beneficia de valorile nutritive ale fulgilor de cereale germinat este de 100g zilnic. Astfel corpul se mentine sanatos si echilibrat.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi2.0 g/100 g
Valoare energetica318 kcal/100 g
Glucide79 g/100 g
Fibre10 g/100 g
Sodiu1.78 g/100 g
Proteine17.5 g/100 g
Grasimi saturate0.4 g/100 g
Ingrediente
Germeni de GRAU.
Detalii de utilizare
Fulgii de cereale germinate Granovit se pot inmuia in lichide calde (Ceai, lapte, supe, ciorbe) sau adauga in diferite mancaruri dupa 10 minute de inmuiere prealabila (ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale, etc). De asemenea se pot prepara deserturi gustoase cu lapte, fructe, alune, miere, scortisoara, musli.
Alergeni
Contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros.
Volum alcool
0

ID: 935

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.