Here is Product Details Sticky Short Info
Primeal | Sirop de artar grad c bio 250ml
Produs momentan indisponibil online
Sirop de artar grad C. Specificatie produs. Siropul de artar este un produs unic deoarece gustul si culoarea sa variaza pe parcursul sezoanelor. Pe masura ce sezonul avanseaza continutul de fructoza si de glucoza al siropului de artar creste, in timp ce continutul de zaharoza se diminueaza usor. Ca si zaharurile, si celelalte componente naturale prezente in seva de artar se modifica si ele pe parcursul sezoanelor (aminoacizii, mineralelele). Aceste transformari in compozitia sevei de artar antreneaza o schimbare a culorii si a gustului siropului de artar. La inceputul sezonului siropul este in general clar si gustul usor dulce (sirop de clasa Extra Clara, Clara sau Medium- AA, A SAU B). Pe masura ce sezonul avanseaza, pe atat el devine mai inchis la culoare si caramelizat (sirop de clasa Ambra sau inchis- C sau D). Acesta este momentul in care oligoelementele sunt prezente in cea mai mare masura in sirop. Gustul sau este mai tare si mai pregnant.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 0 g/100 g |
Valoare energetica | 220 kcal/100 g |
Glucide | 54 g/100 g |
Sodiu | 10 m g/100 g |
Proteine | 0 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 0 g/100 g |
Valoare energetica | 220 kcal/100 g |
Glucide | 54 g/100 g |
Sodiu | 10 m g/100 g |
Proteine | 0 g/100 g |
Ingrediente
100% seva de artar* din Quebec, extrasa traditional si concentrata prin evaporare, *provenita din agricultura biologica. Origine: Canada (Quebec)
Ingrediente
100% seva de artar* din Quebec, extrasa traditional si concentrata prin evaporare, *provenita din agricultura biologica. Origine: Canada (Quebec)
Detalii de utilizare
Mod de utilizare recomandat: siropul de artar se utilizeaza foarte usor ca indulcitor in diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, in muesli si in iaurt. El asezoneaza in mod agreabil inghetatele si toate tipurile de clatite. Se poate folosi si pentru indulcirea cafelei. Datorila calitatilor sale energetice si revigorante este, de asemenea, folosit in cure de slabire si de epurare a organismului de primavara, asa cum ar fi, de exemplu, cura lamaii.
Detalii de utilizare
Mod de utilizare recomandat: siropul de artar se utilizeaza foarte usor ca indulcitor in diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, in muesli si in iaurt. El asezoneaza in mod agreabil inghetatele si toate tipurile de clatite. Se poate folosi si pentru indulcirea cafelei. Datorila calitatilor sale energetice si revigorante este, de asemenea, folosit in cure de slabire si de epurare a organismului de primavara, asa cum ar fi, de exemplu, cura lamaii.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina soarelui.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina soarelui.
Volum alcool
0
Volum alcool
0