Here is Product Details Sticky Short Info
Ruf | Budinca de vanilie eco 40g
Produs momentan indisponibil online
Praf de budinca cu aroma de vanilie (bourbon, 100% natural).
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 1.4 g/100 g |
Valoare energetica | 93 kcal/100 g |
Glucide | 17 g/100 g |
Fibre | 0.1 g/100 g |
Sodiu | 0.1 g/100 g |
Proteine | 3 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 1.4 g/100 g |
Valoare energetica | 93 kcal/100 g |
Glucide | 17 g/100 g |
Fibre | 0.1 g/100 g |
Sodiu | 0.1 g/100 g |
Proteine | 3 g/100 g |
Ingrediente
Amidon natural din porumb, aroma naturala de vanilie. Aceste ingrediente provin din culturi ecologice, controlate si certificate.
Ingrediente
Amidon natural din porumb, aroma naturala de vanilie. Aceste ingrediente provin din culturi ecologice, controlate si certificate.
Detalii de utilizare
Continut pentru 0.5 l lapte, de 1.5 grasime. Aveti nevoie de: 0.5 l lapte si 40 g zahar (3 linguri cu varf).
Detalii de utilizare
Continut pentru 0.5 l lapte, de 1.5 grasime. Aveti nevoie de: 0.5 l lapte si 40 g zahar (3 linguri cu varf).
Alergeni
Poate contine urme de gluten, lapte, soia, nud, migdale, oua.
Alergeni
Poate contine urme de gluten, lapte, soia, nud, migdale, oua.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros. Mod de preparare: 1. Continutul pungii se amesteca cu 6 linguri de lapte rece si 40 g zahar (3 linguri cu varf). 2. Se fierbe laptele ramas. 3. Se ia laptele fierbinte, se amesteca cu praful de budinca preparat si se fierbe din nou scurt timp, amestecand continuu. 4. Se toarna budinca in forme clatite cu pa rece si se lasa sa se raceasca, apoi se orneaza dupa plac.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros. Mod de preparare: 1. Continutul pungii se amesteca cu 6 linguri de lapte rece si 40 g zahar (3 linguri cu varf). 2. Se fierbe laptele ramas. 3. Se ia laptele fierbinte, se amesteca cu praful de budinca preparat si se fierbe din nou scurt timp, amestecand continuu. 4. Se toarna budinca in forme clatite cu pa rece si se lasa sa se raceasca, apoi se orneaza dupa plac.