Here is Product Details Sticky Short Info
Nocarb noodle | Faina de Konjac 100g
Produs momentan indisponibil online
Nocarb faina de konjac 100 g. Nu are gust si miros si poate fi inculsa in orice dieta. Ideala pentru ingrosarea diverselor sosuri, budinci, preparate gelatinoase, pentru imbunatatirea texturii aluatului de paine, dar si pentru prajiturile din faina de seminte.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Valoare energetica | 187 kcal/100 g |
Glucide | 3.38 g/100 g |
Fibre | 82.79 g/100 g |
Sodiu | 0.01 g/100 g |
Proteine | 0.91 g/100 g |
Nutritie
Valoare energetica | 187 kcal/100 g |
Glucide | 3.38 g/100 g |
Fibre | 82.79 g/100 g |
Sodiu | 0.01 g/100 g |
Proteine | 0.91 g/100 g |
Ingrediente
100% faina de konjac.
Ingrediente
100% faina de konjac.
Detalii de utilizare
In prepararea m?ncarurilor cu sos scazut: la 500-700ml se foloseste o lingurita rasa de faina. In prepararea budincilor: la 500 ml de apa/lapte se adauga 1 lingurita si jumatate rasa de faina.In prepararea aluaturilor diverse se utilizeaza 1 lingurita de faina de KonjacEste recomandat ca, inainte de a fi adaugata peste preparatul cald, faina de KoPentru ?ngrosarea la rece se procedeaz? intr-o maniera similara, insa timpul de actiune trebuie sa varieze intre 20-40 minute.
Detalii de utilizare
In prepararea m?ncarurilor cu sos scazut: la 500-700ml se foloseste o lingurita rasa de faina. In prepararea budincilor: la 500 ml de apa/lapte se adauga 1 lingurita si jumatate rasa de faina.In prepararea aluaturilor diverse se utilizeaza 1 lingurita de faina de KonjacEste recomandat ca, inainte de a fi adaugata peste preparatul cald, faina de KoPentru ?ngrosarea la rece se procedeaz? intr-o maniera similara, insa timpul de actiune trebuie sa varieze intre 20-40 minute.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.