SUPERMARKET ONLINEMezeluri, carne si ready mealReady meal si semipreparateReady mealPulpe de pui cu os, rotisate, condimentate cu Ras el hanout
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Mega Apetit
Mega Apetit

Pulpe de pui cu os, rotisate, condimentate cu Ras el hanout

Acest produs nu mai este disponibil

Pulpe de pui cu os, rotisate, condimentate cu Ras el hanout. Produs disponibil doar pentru serviciul de Livrare rapida din aplicatia mobila.Conform O.G. nr. 6/2021 privind reducerea impactului anumitor produse din plastic asupra mediului, operatorii economici sunt obligati sa aplice un pret de vanzare pentru toate ambalajele de unica folosinta din plastic sau care contin plastic, precum si sa evidentieze pretul acestora distinct pe bonul fiscal. Pretul fiecarui ambalaj este afisat in descrierea produselor care utilizeaza astfel de ambalaje.

  • Mega Apetit
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Pulpe de pui cu os si piele 94.3 %, Ras el Hanout 1.58% (legume si condimente: paprika, cumin, fenicul, chimen, curcuma, coriandru, cuisoare, ghimbir, nucsoara, cardamon, piper, scortisoara), ulei de floarea-soarelui, sare.
Volum alcool
0

ID: 38019