Here is Product Details Sticky Short Info
Gusturi romanesti | Salata cu icre de crap 100g
CONNECT -10%
De la 15.11.2023 la 03.01.2024Vezi toate produsele
Produs momentan indisponibil online
Salata cu icre de crap. Produs netratat termic.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 67.0 g/100 g |
Valoare energetica | 626 kcal/100 g |
Glucide | 0.7 g/100 g |
Fibre | 1.1 g/100 g |
Sodiu | 1.50 g/100 g |
Proteine | 4.4 g/100 g |
Grasimi saturate | 7.2 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 67.0 g/100 g |
Valoare energetica | 626 kcal/100 g |
Glucide | 0.7 g/100 g |
Fibre | 1.1 g/100 g |
Sodiu | 1.50 g/100 g |
Proteine | 4.4 g/100 g |
Grasimi saturate | 7.2 g/100 g |
Ingrediente
Ulei de floarea-soarelui (origine: Romania), ICRE de CRAP sarate 12.5% (ICRE de CRAP (Cyprinus carpio), sare), ICRE TARAMA sarate 12% (ICRE TARAMA (icre neformate de la specii din familia Cyprinidae, Percidae), sare), apa carbogazificata, zeama de lamaie.
Ingrediente
Ulei de floarea-soarelui (origine: Romania), ICRE de CRAP sarate 12.5% (ICRE de CRAP (Cyprinus carpio), sare), ICRE TARAMA sarate 12% (ICRE TARAMA (icre neformate de la specii din familia Cyprinidae, Percidae), sare), apa carbogazificata, zeama de lamaie.
Alergeni
Contine derivate din peste.
Alergeni
Contine derivate din peste.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius. Dupa deschidere se pastreaza la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius si se consuma in maxim 48 de ore.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius. Dupa deschidere se pastreaza la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius si se consuma in maxim 48 de ore.
Volum alcool
0
Volum alcool
0