Here is Product Details Sticky Short Info
Gusturi romanesti | Scrumbie de Dunare afumata kg
Produs momentan indisponibil online
Gusturi romanesti iti aduce o specialitate din peste de captura, pescuit in Delta Dunarii. Scrumbia se prepara dupa o reteta specifica zonei, prin sarare si afumare la rece, cu fum de rumegus din lemn de esenta tare. Capturata in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, delimitata de la Cotul Pisicii pana la varsarea Dunarii in Marea Neagra, la setca de scrumbie.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu, Voluntari, Mogosoaia, Otopeni, Tunari și Stefanestii de Jos.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 20.5 g/100 g |
Valoare energetica | 247 kcal/100 g |
Glucide | 0.7 g/100 g |
Fibre | 0.5 g/100 g |
Sodiu | 3.69 g/100 g |
Proteine | 14.4 g/100 g |
Grasimi saturate | 5.9 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 20.5 g/100 g |
Valoare energetica | 247 kcal/100 g |
Glucide | 0.7 g/100 g |
Fibre | 0.5 g/100 g |
Sodiu | 3.69 g/100 g |
Proteine | 14.4 g/100 g |
Grasimi saturate | 5.9 g/100 g |
Ingrediente
SCRUMBIE de Dunare desolzita, eviscerata (Alosa pontica) 96%, sare. Produs afumat la rece cu fum din lemn de esenta tare.
Ingrediente
SCRUMBIE de Dunare desolzita, eviscerata (Alosa pontica) 96%, sare. Produs afumat la rece cu fum din lemn de esenta tare.
Detalii de utilizare
Se serveste cu lamaie stoarsa, ceapa, rosii si alte legume de gradina, si neaparat cu un vin alb de Dobrogea.
Detalii de utilizare
Se serveste cu lamaie stoarsa, ceapa, rosii si alte legume de gradina, si neaparat cu un vin alb de Dobrogea.
Alergeni
Contine peste.
Alergeni
Contine peste.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius. Dupa deschidere a se pastra intre 2 si 8 grade Celsius si a se consuma in maximum 48 de ore.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius. Dupa deschidere a se pastra intre 2 si 8 grade Celsius si a se consuma in maximum 48 de ore.
Volum alcool
0
Volum alcool
0