Here is Product Details Sticky Short Info
  • Hedonia
Hedonia

File de Pastrav Afumat 110g

181.73 Lei/Kg
181.73 Lei/Kg
19,99 Lei

File de pastrav afumat (cu piele). Produs afumat natural cu fum din lemn de fag. Produs 100% natural. Nu contine conservanti sau coloranti artificiali.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi6.2 g/100 g
Valoare energetica195 kcal/100 g
Sodiu4.6 g/100 g
Proteine20.5 g/100 g
Grasimi saturate2.3 g/100 g
Ingrediente
File de PASTRAV (Oncorhynchus mykiss), sare, fum.
Detalii de utilizare
Se recomanda consumul produsului ca atare.
Alergeni
A nu se consuma de catre persoanele alergice la peste. Produsul contine alergeni: peste. Poate contine oase.
Detalii pastrare produs
A se pastra la temperaturi cuprinse intre 0 si 4 grade Celsius. Se recomanda consumul produsului in maximum 3 zile de la data deschiderii ambalajului.
Volum alcool
0

ID: 51852

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.