Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sissi
Sissi

Sunca de pui 650g

44.62 Lei/Kg
44.62 Lei/Kg
29,00 Lei

Sunca din piept de pui.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi1.50 g/100 g
Valoare energetica94 kcal/100 g
Glucide2.20 g/100 g
Sodiu2.30 g/100 g
Proteine18 g/100 g
Grasimi saturate0.40 g/100 g
Ingrediente
Piept de pui dezosat 76%, apa, amidon, agent de intarire (lactat de soiu), sare, agent de ingrosare(alga marina Euchema prelucrata), proteina vegetala din SOIA, fibre vegetale din SOIA, stabilizatori (trifosfati), proteina vegetala din mazare, potentiator de aroma (monoglutamat de sodiu), antioxidant (eriorbat de sodiu), zaharuri(dextroza), arome, conservant (nitrit de sodiu).
Alergeni
Soia. Produs intr-o fabrica in care se mai utilizeaza lactoza(lapte), mustar, telina, grau (gluten).
Volum alcool
0

ID: 76610

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.