Here is Product Details Sticky Short Info
  • Espina

Espina | Salam Salchichon extra cu piper 100g

179.90 Lei/Kg
179.90 Lei/Kg
17,99 Lei

Salchichon Extra cu piper. Espina va invita a savura selecta noastra gama de mezeluri. Autenticitatea retetelor traditionale si calitatea materiilor prime pe care le folosim se unesc pentru a obtine si a le oferi produse originale.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi23 g/100 g
Valoare energetica335 kcal/100 g
Glucide5 g/100 g
Sodiu4.5 g/100 g
Proteine27 g/100 g
Grasimi saturate8.6 g/100 g
Ingrediente
Carne macra si costita de porc, LACTOZA, sare, proteina de LAPTE, dextroza, piper, stabilizator (E451i), antioxidant (eritorbat de sodium), conservanti (E250, E252) si colorant (cosenila). Acoperit cu un strat de piper (5%). Tratament de suprafata: Conservant (E235).
Detalii de utilizare
Recomandare: A se deschide cu 10 min. inainte de a fi consumat.
Alergeni
Contine lactoza.
Detalii pastrare produs
A se conserva la o temperatura cuprinsa intre 0 si 7 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 90964

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.