Here is Product Details Sticky Short Info
Delhaize | Platou spaniol 100g
Produs momentan indisponibil online
Platou spaniol: 3 felii jambon Serrano, 5 felii Lomo, 5 felii Chorizo.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 14.2g/100g |
Valoare energetica | 249kcal/100g |
Glucide | 1.1g/100g |
Fibre | 1g/100g |
Sodiu | 4.59g/100g |
Proteine | 29.7g/100g |
Nutritie
Grasimi | 14.2g/100g |
Valoare energetica | 249kcal/100g |
Glucide | 1.1g/100g |
Fibre | 1g/100g |
Sodiu | 4.59g/100g |
Proteine | 29.7g/100g |
Ingrediente
Jambon Serrano: carne de porc 98% (origine: Spania), sare, conservanti (nitrit de sodiu, nitrat de potasiu), antioxidant (ascorbat de sodiu). Lomo: carne de porc 94,8% (origine: din UE), sare, zahar, paprika, usturoi, arome, condimente, emulsifiant (polifosfat de sodiu), antioxidant (ascorbat de sodiu), conservanti (nitrit de sodiu, nitrat de potasiu). Chorizo: carne de porc 93% (origine: Franta), sare, ardei spaniol 3,4%, dextroza, sirop de glucoza, condimente, zahar, LACTOZA, conservanti (nitrat de potasiu), agent de fermentare. Jambon Serrano: preparat din 130g carne de porc pentru 100g produs finit. Lomo: preparat din 130 g carne de porc pentru 100 g produs finit. Chorizo: preparat din 148 g carne de porc pentru 100 g produs finit. Produs intr-o unitate in care se mai utilizeaza si: FRUCTE CU COAJA LEMNOASA. Ambalat in atmosfera protectoare. Gata de consum.
Ingrediente
Jambon Serrano: carne de porc 98% (origine: Spania), sare, conservanti (nitrit de sodiu, nitrat de potasiu), antioxidant (ascorbat de sodiu). Lomo: carne de porc 94,8% (origine: din UE), sare, zahar, paprika, usturoi, arome, condimente, emulsifiant (polifosfat de sodiu), antioxidant (ascorbat de sodiu), conservanti (nitrit de sodiu, nitrat de potasiu). Chorizo: carne de porc 93% (origine: Franta), sare, ardei spaniol 3,4%, dextroza, sirop de glucoza, condimente, zahar, LACTOZA, conservanti (nitrat de potasiu), agent de fermentare. Jambon Serrano: preparat din 130g carne de porc pentru 100g produs finit. Lomo: preparat din 130 g carne de porc pentru 100 g produs finit. Chorizo: preparat din 148 g carne de porc pentru 100 g produs finit. Produs intr-o unitate in care se mai utilizeaza si: FRUCTE CU COAJA LEMNOASA. Ambalat in atmosfera protectoare. Gata de consum.
Detalii pastrare produs
A se pastra la frigider la 0...+7 grade Celsius. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 3 zile.
Detalii pastrare produs
A se pastra la frigider la 0...+7 grade Celsius. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 3 zile.
Volum alcool
0
Volum alcool
0