Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize
Delhaize

File de curcan 125g

55.92 Lei/Kg
55.92 Lei/Kg
6,99 Lei

File de curcan fiert, 10 felii.

  • Delhaize
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi1.5 g/100 g
Valoare energetica97 kcal/100 g
Glucide0.9 g/100 g
Sodiu2.0 g/100 g
Proteine20 g/100 g
Grasimi saturate0.5 g/100 g
Ingrediente
Piept de curcan 90%, sare, dextroza, condimente, corector de aciditate (lactat de sodiu), stabilizatori (citrat de sodiu, caragenan), aroma, antioxidant (L-ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu).
Alergeni
Produs intr-o unitate in care se mai utilizeaza: gluten, oua, lapte si mustar.
Detalii pastrare produs
A se pastra la frigider (0 - 4 grade Celsius). Dupa deschidere, a se pastra la frigider (0 - 4 grade Celsius) si a se consuma in maxim 3 zile.
Volum alcool
0

ID: 25880

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.