Here is Product Details Sticky Short Info
  • Salinate
Salinate

Cotlet de porc 80g

194.88 Lei/Kg
194.88 Lei/Kg
15,59 Lei

Strajuita de dealuri molcome si recunoscuta inca din vremea romanilor pentru abundenta si calitatea sarii, Salina Turda este in continuare reperul cel mai de seama al acestor meleaguri. In interiorul acestei minunatii a naturii, intr-o galerie straveche, pregatim sortimente maturate crud-uscate folosindu-ne doar de puterea sarii si condimente naturale alese cu cea mai mare grija. Cotlet de porc - produs traditional crud-uscat, maturat in Salina Turda.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi9 g/100 g
Valoare energetica201 kcal/100 g
Sodiu5.8 g/100 g
Proteine30 g/100 g
Grasimi saturate9 g/100 g
Ingrediente
Cotlet de porc fara os, sare, condimente naturale.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 12 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 24386

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.