Here is Product Details Sticky Short Info
  • Salinate
Salinate

Cotlet de porc 80g

161.13 Lei/Kg
161.13 Lei/Kg
12,89 Lei

Strajuita de dealuri molcome si recunoscuta inca din vremea romanilor pentru abundenta si calitatea sarii, Salina Turda este in continuare reperul cel mai de seama al acestor meleaguri. In interiorul acestei minunatii a naturii, intr-o galerie straveche, pregatim sortimente maturate crud-uscate folosindu-ne doar de puterea sarii si condimente naturale alese cu cea mai mare grija. Cotlet de porc - produs traditional crud-uscat, maturat in Salina Turda.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi9 g/100 g
Valoare energetica201 kcal/100 g
Sodiu5.8 g/100 g
Proteine30 g/100 g
Grasimi saturate9 g/100 g
Ingrediente
Cotlet de porc fara os, sare, condimente naturale.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 12 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 24386

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.