Here is Product Details Sticky Short Info
  • Chef de Grill

Chef de Grill | Mix Kravys marinat

+/- 1.600 Kg
34,99 Lei/kg
+/- 1.600 Kg
34,99 Lei/kg
55,98 Lei

Mix Kravys marinat ( cvotlet porc cu os, ceafa de porc fara os, piept porc cu os).94% carne (cotlet de porc cu os, ceafa de porc fara os, piept de porc cu os), 6% marinada (ulei vegetal partial hidrogenat de rapita, sare, condimente, ierburi, hidrolizate proteice vegetale, extracte de condimente).

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi13 g/100 g
Valoare energetica195 kcal/100 g
Glucide0.60 g/100 g
Sodiu1.30 g/100 g
Proteine19 g/100 g
Grasimi saturate4.30 g/100 g
Alergeni
Poate contine urme de mustar.
Volum alcool
0

ID: 9264

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.