Here is Product Details Sticky Short Info
Gusturi romanesti | Carcasa de curcan
Produs momentan indisponibil online
Pe vremuri, curcanul era pe masa la zile mari, preparat la cuptor, in ciorbe sau in piftie. Carnea de curcan Gusturi romanesti provine de la pasari din rase grele, crescute la ferme la Codlea si Sighisoara, hranite cu cereale si sroturi furajere.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Ingrediente
Carcasa de curcan eviscerata, fara organe.
Ingrediente
Carcasa de curcan eviscerata, fara organe.
Detalii de utilizare
A se prepara termic inainte de consum.
Detalii de utilizare
A se prepara termic inainte de consum.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Volum alcool
0
Volum alcool
0