Here is Product Details Sticky Short Info
  • Le Boucher
Le Boucher

Mix grill de porc

+/- 1.700 Kg
28,99 Lei/kg
+/- 1.700 Kg
28,99 Lei/kg
49,28 Lei

Mix Grill de porc. Produs refrigerat. Pachetul contine: 12 mici de porc & vita, 3 felii de ceafa de porc si 8 carnati din carne de porc.

  • Le Boucher
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
12 mici de porc&vita (carne de porc, carne de vita, slanina, apa, condimente, sare, stabilizator (carbonati de sodiu), extract de condimente, extract de usturoi (apa, usturoi, conservant: benzoat de sodiu)), 3 felii de ceafa de porc fara os, 8 carnati de porc (carne de porc, apa, slanina, sare, condimente, extracte de drojdie, antioxidant: acid ascorbic, membrana naturala comestibila de oaie).
Detalii de utilizare
Produs refrigerat. A se lasa 5 minute dupa deschiderea ambalajului. A se prepara termic inainte de consum.
Alergeni
Poate contine urme de: soia, gluten, mustar, lactoza.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 56340

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.