Here is Product Details Sticky Short Info
  • Gurmand Apetit
Gurmand Apetit

Hamburgeri din vitel de lapte 280g

46.39 Lei/Kg
46.39 Lei/Kg
12,99 Lei

Gurmand apetit hamburgeri de vitel de lapte. Gurmand apetit ofera o diversitate de produse premium, atent selectionate. O mare varietate de carne, provenita din surse certificate, pentru cele mai exigente gusturi.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi14.97 g/100 g
Valoare energetica209.9 kcal/100 g
Glucide0.12 g/100 g
Sodiu1.31 g/100 g
Proteine18.68 g/100 g
Grasimi saturate6.02 g/100 g
Ingrediente
Carne vitel de lapte, sare iodata, ulei extravirgin de masline, piper, zaharuri( dextroza), antioxidant: ascorbat de sodiu.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 12603

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.