Here is Product Details Sticky Short Info
  • Gusturi romanesti
Gusturi romanesti

Carne tocata de vita

+/- 1.000 Kg
30,99 Lei/kg
Produs cantaribil
+/- 1.000 Kg
30,99 Lei/kg
Produs cantaribil
30,99 Lei

Specialistii macelari au pregatit carnea tocata de la Gusturi romanesti astfel incat mancarurile tale sa fie mereu pe gustul celor dragi.

  • Gusturi Romanesti
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
carne de vita, continut de grasime 20%.
Detalii de utilizare
A se prepara imediat dupa deschidere
Alergeni
Poate contine urme de soia, mustar, gluten si lactoza.
Detalii pastrare produs
A se pastra la temperatura de 0 - 4 grade celsius.
Volum alcool
0

ID: 3716

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.