Here is Product Details Sticky Short Info
  • Gusturi romanesti
Gusturi romanesti

Carne de porc pentru gatit

+/- 0.900 Kg
16,99 Lei/kg
Produs cantaribil
+/- 0.900 Kg
16,99 Lei/kg
Produs cantaribil
15,29 Lei

Proasptata si gustoasa, carnea Gusturi Romanesti este ideala pentru ciorbe si tocanite, dar poate fi si fripta pe gratar, gatita la ceaun sau la cuptor.

  • Gusturi Romanesti
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
A nu se consuma crud. A se prepara termic inainte de consum.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius. A se consuma in max. 24 h de la desigilare.
Volum alcool
0

ID: 14177

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.