Here is Product Details Sticky Short Info
  • Gusturi romanesti
Gusturi romanesti

Pulpa inferioara de curcan, feliata, fara piele

Acest produs nu mai este disponibil

Pe vremuri, curcanul era pe masa la zile mari, preparat la cuptor, in ciorbe sau piftie. Carnea de curcan de la Gusturi romanesti provine de la pasari din rase grele, crescute in ferme la Codlea si Sighisoara, ce sunt hranite cu cereale si sroturi furajere.

  • Gusturi Romanesti
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Pulpa inferioara de curcan, fara piele.
detalii de utilizare
A se prepara termic inainte de consum.
detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 5642