Here is Product Details Sticky Short Info
  • Libertan
Libertan

Pui grill

+/- 2.100 Kg
26,29 Lei/kg
Produs cantaribil
+/- 2.100 Kg
26,29 Lei/kg
Produs cantaribil
55,21 Lei

Am ales un pui dintr-o rasa speciala, cu crestere lenta, indraznet si sprinten, complet integrat intr-un microclimat natural, cu acces la aer liber. Am construit de la zero o noua ferma, ca si o casa. Pasionati, fermierii Libertan monitorizeaza permanent modul in care cresc, alearga si se dezvolta puii, respectand cele mai bune practici de bio-securitate. Pui fara cap, gat, picioare (Griller). Produs refrigerat.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi12.7 g/100 g
Valoare energetica191 kcal/100 g
Glucide1 g/100 g
Sodiu0.14 g/100 g
Proteine18.1 g/100 g
Grasimi saturate6.70 g/100 g
Detalii de utilizare
Scoateti carnea de pui si indepartati ambalajul. Dupa pregatire, spalati-va bine mainile, dar si suprafetele si ustensilele folosite. A se prepara termic corespunzator inainte de consum. Produsul nu este potrivit pentru a fi consumat in stare cruda. Nu se recomanda pregatirea in cuptorul cu microunde.
Detalii pastrare produs
Produs refrigerat clasa A. A se pastra la 0 - 4 grade Celsius. Termenul de valabilitate specificat pe ambalajul acestui produs poate fi respectat doar prin depozitare neintrerupta la temperatura indicata.
Volum alcool
0

ID: 28599

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.