SUPERMARKET ONLINEMezeluri, carne si ready mealCarne proaspataCarne de pasareMix aripioare picante, muschiulet piept de pui marinat, carnaciori pui picanti
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Fragedo
Fragedo

Mix aripioare picante, muschiulet piept de pui marinat, carnaciori pui picanti

+/- 1.500 Kg
31,99 Lei/kg
+/- 1.500 Kg
31,99 Lei/kg
47,99 Lei
Disponibil de la 08/07

Mix aripioare de pui picante, muschiulet din piept de pui marinat si carnaciori de pui picanti.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Volum alcool
0

ID: 8483

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.