Here is Product Details Sticky Short Info
  • Gusturi romanesti

Gusturi romanesti | Aripi de curcan

+/- 1.250 Kg
21,99 Lei/kg
+/- 1.250 Kg
21,99 Lei/kg
27,49 Lei

Pe vremuri, curcanul era pe masa la zile mari, preparat la cuptor, in ciorbe sau in piftie. Carnea de curcan de la Gusturi romanesti provine de la pasari din rase grele, crescute in ferme la Codlea si Sighisoara, ce sunt hranite cu cereale si sroturi furajere.

  • Gusturi Romanesti
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Informatii despre produs

Ingrediente
Aripi de curcan, fara varf.
Detalii de utilizare
A se prepara termic inainte de consum. A nu se consuma in stare cruda. Se recomanda prepararea termica la minim 75 grade Celsius timp de 15-20 minute.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 36191

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.