Here is Product Details Sticky Short Info
Gusturi romanesti | Aripi de curcan
Produs momentan indisponibil online
Pe vremuri, curcanul era pe masa la zile mari, preparat la cuptor, in ciorbe sau in piftie. Carnea de curcan de la Gusturi romanesti provine de la pasari din rase grele, crescute in ferme la Codlea si Sighisoara, ce sunt hranite cu cereale si sroturi furajere.
- Acest produs este disponibil la livrare doar în București, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Roșu, Voluntari, Mogoșoaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Popești-Leordeni, Cățelu, Măgurele, Jilava, Cornetu, Clinceni, Ciorogârla, Dragomirești-Vale și Domnești.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Ingrediente
Aripi de curcan, fara varf.
Ingrediente
Aripi de curcan, fara varf.
Detalii de utilizare
A se prepara termic inainte de consum. A nu se consuma in stare cruda. Se recomanda prepararea termica la minim 75 grade Celsius timp de 15-20 minute.
Detalii de utilizare
A se prepara termic inainte de consum. A nu se consuma in stare cruda. Se recomanda prepararea termica la minim 75 grade Celsius timp de 15-20 minute.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Volum alcool
0
Volum alcool
0