Here is Product Details Sticky Short Info
  • Noriel
  • Noriel
  • Noriel
Noriel

Fabrica de slime mini

36,99 Lei

Mini set de experimente cu gelatina. 2 activitati in care creezi si folosesti gelatina spectaculoasa! Continut: cana gradata mare, cana gradata mica, guma de guar, amidon de porumb, colorant alimentar rosu, spatula de lemn, instructiuni.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Avertisment! Produsul nu este adecvat pentru copiii cu varsta sub 8 ani. A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Culorile si detaliile de design pot varia. Avertisment: nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite.
Volum alcool
0

ID: 61317

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.