• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Apa pentru sugari 1.5l

Humana

7.85 Lei/L -
11,78 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Humana Apa pentru sugari este o apa de baut care a fost produsa in mod special pentru prepararea tuturor alimentelor pentru sugari si copii mici. Sugarul are un organism inca foarte sensibil si de aceea nu trebuie sa il alimentam cu substante minerale si germeni in exces. Din Humana Apa pentru sugari au fost eliminate intr-o mare masura, printr-un procedeu special, substantele nedorite cum ar fi metalele grele, nitratii si germenii. Astfel aceasta apa are o duritate redusa si nu contine germeni.Deseori alimentele pentru sugari si copii mici contin toate substantele minerale necesare, in cantitati suficiente. Trebuie evitate orice supraincarcate a organismului sugarului, de ex. prin supradozarea substantelor minerale. Din acest motiv, va recomandam ca pentru prepararea alimentelor sa utilizati apa pentru sugari care este neutra si produsa special in acest scop.

Ingrediente

Apa, carbonat de calciu, carbonat de magneziu, acid carbonic.

detalii de utilizare

Apa pentru sugari - incepand de la nastere. Special pentru prepararea alimentelor pentru sugari sau pentru a fi consumata ca atare. Preparata special si fara germeni. Continut redus de sodiu si nitrati. Nu este necesara fierberea. Exista posibilitatea sa apara niste fulgi gri deschis (fulgi de calciu) care nu afecteaza in nici un fel sanatatea.

detalii pastrare produs

Humana Apa pentru sugari nu trebuie fiarta inainte de utilizare. Va rugam pastrati cutia desigilata in frigider. Daca cutia a fost desigilata mai mult de doua zile, apa trebuie fiarta inainte de utilizare.

ID:43858

7.85 Lei/L -
11,78 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista