Here is Product Details Sticky Short Info
  • Laptaria cu caimac
Laptaria cu caimac

Rasfat Cicolata-n lapte 240ml

35.75 Lei/L
35.75 Lei/L
8,58 Lei

Rasfat, Ciocolata-n lapte este primul produs din noua gama de deserturi de la Laptaria cu caimac. O bautura desert, pentru rasfat si rasfatati cu ciocolata veritabila belgiana, din cacao de origine unica, produsa sustenabil in Vietnam. 100% naturala, delicioasa, potrivit de dulce ce poate fi savurata atat calda, simpla, intr-o dimineata racoroasa sau cu o felie de paine proaspata cu unt, unsa gros, cat si rece atunci cand ti-e sete, dar si pofta de ceva bun, ca un alint!

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi4.2g/ 100g
Valoare energetica108kcal/ 100g
Glucide11.1g/ 100g
Proteine3.24g/ 100g
Ingrediente
lapte de la vaca, pasteurizat, 9% ciocolata neagra belgiana de origine unica Vietnam (masa de cacao, zahar, unt de cacao, aroma naturala de vanilie), zahar, sare.
Detalii de utilizare
Se poate consuma rece sau incalzit. Pot aparea depuneri de ciocolata. Agitati bine inainte de consum.
Alergeni
lactoza
Detalii pastrare produs
A se pastra la +2..+4 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 27762

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.