SUPERMARKET ONLINELactate si ouaLapteBauturi din lapte si ice coffeeLapte integral pentru cafea 3.5% grasime Barista 1L
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Zuzu

Zuzu | Lapte integral pentru cafea 3.5% grasime Barista 1L

9.59 Lei/L
9.59 Lei/L
9,59 Lei

Lapte integral pentru cafea. Lapte special formulat sa echilibreze continutul de grasime cu cel de proteina pentru o spumare optima.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi3.5 g/100 ml
Valoare energetica63.5 g/100 ml
Glucide4.5 g/100 ml
Sodiu0.1 g/100 ml
Proteine3.3 g/100 ml
Grasimi saturate2 g/100 ml
Ingrediente
LAPTE de vaca integral, standardizat, omogenizat si pasteurizat.
Detalii de utilizare
Ideal pentru aparate automate cat si pentru dispozitive manuale de spumare. Inainte de utilizare se recomanda racirea produsului in frigider minimum 3 ore.
Alergeni
Lapte.
Volum alcool
0

ID: 8582

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.