SUPERMARKET ONLINELactate si ouaIaurt, sana si smantanaIaurt cu fructeIaurt de baut cu banane, piersici si ananas/banane, mere cirese 3x250g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Activia
  • Activia
Activia

Iaurt de baut cu banane, piersici si ananas/banane, mere cirese 3x250g

16.16 Lei/Kg
16.16 Lei/Kg
12,12 Lei

Iaurt de baut 2x Bananae, Piersici, Ananas, 1x Banane,Mere si Cirese.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.
In aceasta pagina

Informatii despre produs

Alergeni
Lapte, grau, orz, secara, susan.
Volum alcool
0

ID: 5998

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.