Here is Product Details Sticky Short Info
  • Artesana
Artesana

Chefir ecologic 3% grasime 250ml

23.52 Lei/L
23.52 Lei/L
5,88 Lei

Artesana Kefir ecologic de baut din lapte de vaca, 3% grasime

  • Eco
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi3.7 g/100 g
Valoare energetica65 kcal/100 g
Glucide3.8 g/100 g
Sodiu0.19 g/100 g
Proteine4 g/100 g
Grasimi saturate2.2 g/100 g
Ingrediente
LAPTE de vaca neomogenizat provenit din agricultura ecologica (Certificat RO-ECO-027), fermenti lactici. Grasime: min.3%. Fara lapte praf sau proteine adaugate. Produs din lapte pasteurizat la temperatura joasa.
Alergeni
Contine lapte.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 6 grade Celsius. Dupa deschidere, a se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 6 grade Celsius si a se consuma in max. 3 zile.
Volum alcool
0

ID: 53084

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.