Here is Product Details Sticky Short Info
  • Hochland
Hochland

Telemea de vaca 200g

35.10 Lei/Kg
35.10 Lei/Kg
7,02 Lei

Telemea maturata obtinuta din lapte de vaca pasteurizat. Grasime raportata la substanta uscata: 52%. Incercati si restul sortimentelor de telemea de vaca, in varianta cu verdeata, light sau in saramura.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi24.0 g/100 g
Valoare energetica279 kcal/100 g
Glucide0.7 g/100 g
Sodiu3.0 g/100 g
Proteine15.0 g/100 g
Grasimi saturate16 g/100 g
Ingrediente
LAPTE DE VACA, sare, cheag microbian, culturi LACTICE.
Detalii de utilizare
Telemeaua de vaca este destinata consumului uman, poate fi consumata ca atare, dar poate fi utilizata si la pregatirea diferitelor preparate culinare, prelucrate termic sau nu.
Alergeni
Contine lapte si produse derivate, inclusiv lactoza.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 46563

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.