SUPERMARKET ONLINE
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Napolact
  • Napolact
  • Napolact
Napolact

Telemea din lapte de bivolita 350g

Produs momentan indisponibil online

Aceasta chiar e o telemea cu gust aparte. Si este normal sa fie asa, doar este facuta 100% din mult cautatul lapte de bivolita.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi24g/ 100g
Valoare energetica296 kcal/ 100g
Glucide1g/ 100g
Sodiu3g/ 100g
Proteine19g/ 100g
Grasimi saturate14.40 g/100 g
Ingrediente
LAPTE de bivolita pasteurizat, culturi lactice selectionate, cheag, sare.
Alergeni
Contine lactoza din lapte.
Volum alcool
0

ID: 56942

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.