Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize
Delhaize

Branza de abatie 200g

79.95 Lei/Kg
79.95 Lei/Kg
15,99 Lei

Branza pe baza de lapte de vaca pasteurizat, 6 felii. Produs in Belgia.

  • Delhaize
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi29 g/100 g
Valoare energetica347 kcal/100 g
Glucide<0.50 g/100 g
Fibre<0.50 g/100 g
Sodiu1.60 g/100 g
Proteine23 g/100 g
Grasimi saturate19 g/100 g
Ingrediente
LAPTE de vaca pasteurizat, sare, cheag microbian, fermenti, colorant: anatto norbixina, conservanti (nitrat de sodiu, natamicina).
Alergeni
Contine: LAPTE. Fabricat intr-o unitate in care se utilizeaza si MUSTAR.
Volum alcool
0

ID: 550

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.