Here is Product Details Sticky Short Info
  • Hochland-Atelier

Hochland | Atelier | Branza Praid alintata cu vin 200g

94.95 Lei/Kg
94.95 Lei/Kg
18,99 Lei

Branza maturata in salina Praid, obtinuta din lapte de vaca pasteurizat, tratata pe suprafata cu vin Feteasca Neagra. Bogat in Calciu. (850 mg/100 g, 106% valori nutritionale de referinta ale vitaminelor si mineralelor). Grasime raportata la substanta uscata: min. 47%. Grasime: 30%. Incercati si sortimentul Atelier Branza Praid cremoasa. Tara de origine a laptelui: Romania

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi30 g/100 g
Valoare energetica374 kcal/100 g
Glucide<0.1 g/100 g
Sodiu3 g/100 g
Proteine26 g/100 g
Grasimi saturate19.8 g/100 g
Ingrediente
LAPTE DE VACA, sare, culturi LACTICE, cheag, suprafata tratatat cu vin Feteasca Neagra.
Detalii de utilizare
Branza Praid alintata cu vin este destinata consumului uman, poate fi consumata ca atare, dar poate fi utilizata si la pregatirea diferitelor preparate culinare, prelucrate termic sau nu.
Alergeni
Lapte si produse derivate, inclusiv lactoza.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius.

ID: 23114

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.