SUPERMARKET ONLINE
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Hochland-Grunlander
  • Hochland-Grunlander
Hochland
Grunlander

Branza maturata feliata Selectie de gusturi 120g

Acest produs nu mai este disponibil

Branza maturata feliata. Pachetul contine trei tipuri de branzeturi: gust delicat de nuca, gust cremos si gust intens. Bogat in calciu. Ambalat in atmosfera protectoare.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi33 g/100 g
Valoare energetica389 kcal/100 g
Glucide
Sodiu0.8 g/100 g
Proteine24 g/100 g
Grasimi saturate22 g/100 g
Ingrediente
Sortimentul cremos. Grasime raportata la substanta uscata: min. 53% . Grasime 33%. Ingrediente: LAPTE DE VACA pasteurizat, cheag microbian, culturi LACTICE, sare. Sortimentul cu gust delicat de nuca. Grasime raportata la substanta uscata: min. 48%. Grasime 29%. Ingrediente: LAPTE DE VACA pasteurizat, cheag microbian, culturi LACTICE, sare. Sortimentul cu gust intens. Grasime raportata la substanta uscata: min. 48%. Grasime 29%. Ingrediente: LAPTE de vaca pasteurizat, colorant: caroteni (colorantnatural), cheag microbian, culturi LACTICE, sare.
detalii de utilizare
Branza maturata Grunlander este destinata consumului uman, poate fi consumata ca atare, dar poate fi utilizata si la pregatirea diferitelor preparate culinare, prelucrate termic sau nu.
Alergeni
Contine lapte si produse derivate, inclusiv lactoza.
detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 grade si 8 grade Celsius.
Volum alcool
1

ID: 51627

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.