Here is Product Details Sticky Short Info
Bunatati de la Bunica | Mustar clasic eco 300g
40.83 Lei/Kg
40.83 Lei/Kg
12,25 Lei
Mustar clasic BIO, mustar clasic cu gust bland ca mangaierea bunicii, din ingrediente alese, certificate ecologic, produs aici, la noi acasa, in Romania.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 0.4 g/100 g |
Valoare energetica | 150 kcal/100 g |
Glucide | 13.4 g/100 g |
Sodiu | 3.0 g/100 g |
Proteine | 5.7 g/100 g |
Grasimi saturate | 18.4 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 0.4 g/100 g |
Valoare energetica | 150 kcal/100 g |
Glucide | 13.4 g/100 g |
Sodiu | 3.0 g/100 g |
Proteine | 5.7 g/100 g |
Grasimi saturate | 18.4 g/100 g |
Ingrediente
Apa, boabe de MUSTAR, 20% otet din vin (contine SULFATI), zahar, sare, condimente, ingrediente din agricultura ecologica.
Ingrediente
Apa, boabe de MUSTAR, 20% otet din vin (contine SULFATI), zahar, sare, condimente, ingrediente din agricultura ecologica.
Detalii de utilizare
Mustarul este un produs recomandat pentru asezonarea alimentelor semipreparate si preparate pentru uz casnic. Sortimentul Mustar Clasic BIO - "Bunatati de la Bunica" se adreseaza tuturor categoriilor de consumatori, exceptandu-i pe cei din grupele de risc (persoane cu deficiente de metabolism sau boli de nutritie, cu predispozitie la alergii/ intoleranta, copii, etc). Pentru informarea corecta a consumatorilor a fost evidentiat pe ambalaj continutul alergenilor mustar, sulfiti.
Detalii de utilizare
Mustarul este un produs recomandat pentru asezonarea alimentelor semipreparate si preparate pentru uz casnic. Sortimentul Mustar Clasic BIO - "Bunatati de la Bunica" se adreseaza tuturor categoriilor de consumatori, exceptandu-i pe cei din grupele de risc (persoane cu deficiente de metabolism sau boli de nutritie, cu predispozitie la alergii/ intoleranta, copii, etc). Pentru informarea corecta a consumatorilor a fost evidentiat pe ambalaj continutul alergenilor mustar, sulfiti.
Alergeni
Boabe de mustar, sulfiti.
Alergeni
Boabe de mustar, sulfiti.
Volum alcool
0
Volum alcool
0