Here is Product Details Sticky Short Info
Monte Banato | Paste fainoase taitei lati cu ou 200g
22.25 Lei/Kg
22.25 Lei/Kg
4,45 Lei
Taitei lati. Metoda de uscare lenta (naturala) necesita multe ore pentru a usca pastele la o temperatura moderata (sub 60 grade C). Astfel, pastele pastreaza mai bine calitatile nutritive ale fainii, proteinele nu sunt distruse, structura este mai poroasa cu efecte benefice asupra preparatelor culinare.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 1.51 g/100 g |
Valoare energetica | 363 kcal/100 g |
Glucide | 72.98 g/100 g |
Proteine | 14.34 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 1.51 g/100 g |
Valoare energetica | 363 kcal/100 g |
Glucide | 72.98 g/100 g |
Proteine | 14.34 g/100 g |
Ingrediente
Faina din grau dur, oua (12%), apa.
Ingrediente
Faina din grau dur, oua (12%), apa.
Detalii de utilizare
Se pun 100 g paste intr-un litru de apa in clocot, sarata dupa gust. Se amesteca pastele din cand in cand pentru a obtine o fierbere uniforma. Se fierb conform timpului indicat, apoi se strecoara. Se servesc in supe sau asezonate dupa gust.
Detalii de utilizare
Se pun 100 g paste intr-un litru de apa in clocot, sarata dupa gust. Se amesteca pastele din cand in cand pentru a obtine o fierbere uniforma. Se fierb conform timpului indicat, apoi se strecoara. Se servesc in supe sau asezonate dupa gust.
Detalii pastrare produs
Spatii uscate, racoroase, ferite de razele solare.
Detalii pastrare produs
Spatii uscate, racoroase, ferite de razele solare.
Volum alcool
0
Volum alcool
0