Paste fainoase taitei lati cu ou 200g
Monte Banato
Descriere
Taitei lati. Metoda de uscare lenta (naturala) necesita multe ore pentru a usca pastele la o temperatura moderata (sub 60 grade C). Astfel, pastele pastreaza mai bine calitatile nutritive ale fainii, proteinele nu sunt distruse, structura este mai poroasa cu efecte benefice asupra preparatelor culinare.
Volum alcool: 0%
Ingrediente
Faina din grau dur, oua (12%), apa.
detalii de utilizare
Se pun 100 g paste intr-un litru de apa in clocot, sarata dupa gust. Se amesteca pastele din cand in cand pentru a obtine o fierbere uniforma. Se fierb conform timpului indicat, apoi se strecoara. Se servesc in supe sau asezonate dupa gust.
detalii pastrare produs
Spatii uscate, racoroase, ferite de razele solare.
Nutritie
Grasimi | 1.51 g/100 g |
---|---|
Valoare energetica | 363 kcal/100 g |
Glucide | 72.98 g/100 g |
Proteine | 14.34 g/100 g |
ID:5482
Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.