Here is Product Details Sticky Short Info
Monte Banato | Paste fainoase macaroane cu ou 300g
Produs momentan indisponibil online
Macaroane. Metoda de uscare lenta (naturala) necesita multe ore pentru a usca pastele la o temperatura moderata (sub 60 grade C). Astfel, pastele pastreaza mai bine calitatile nutritive ale fainii, proteinele nu sunt distruse, structura este mai poroasa cu efecte benefice asupra preparatelor culinare.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 1.6 g/100 g |
Valoare energetica | 356 kcal/100 g |
Glucide | 71.6 g/100 g |
Fibre | 3.6 g/100 g |
Sodiu | 0.03 g/100 g |
Proteine | 11.9 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.4 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 1.6 g/100 g |
Valoare energetica | 356 kcal/100 g |
Glucide | 71.6 g/100 g |
Fibre | 3.6 g/100 g |
Sodiu | 0.03 g/100 g |
Proteine | 11.9 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.4 g/100 g |
Ingrediente
Faina grifica de grau, oua (12%), apa.
Ingrediente
Faina grifica de grau, oua (12%), apa.
Detalii de utilizare
Se pun 100 g paste intr-un litru de apa in clocot, sarata dupa gust. Se amesteca pastele din cand in cand pentru a obtine o fierbere uniforma. Se fierb conform timpului indicat, apoi se strecoara. Se servesc asezonate dupa gust.
Detalii de utilizare
Se pun 100 g paste intr-un litru de apa in clocot, sarata dupa gust. Se amesteca pastele din cand in cand pentru a obtine o fierbere uniforma. Se fierb conform timpului indicat, apoi se strecoara. Se servesc asezonate dupa gust.
Detalii pastrare produs
Spatii uscate, racoroase, ferite de razele solare.
Detalii pastrare produs
Spatii uscate, racoroase, ferite de razele solare.