SUPERMARKET ONLINEIngrediente culinareConserve peste si specialitatiTonTon pentru paste, reteta clasica italieneasca 160g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Marina Blue
Marina Blue

Ton pentru paste, reteta clasica italieneasca 160g

-50%
De la 29.03.2022 la 03.01.2023Vezi toate produsele
Produs momentan indisponibil online

Conserva de ton cu legume si sos. Produs gata preparat.

-50%

Promotii valabile din 30/03/22 pana in 03/01/23

Baton umplut cu crema de rom  60g
Produs momentan indisponibil online
66116

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi37.9 g/100 g
Valoare energetica394 kcal/100 g
Glucide1.9 g/100 g
Fibre3.2 g/100 g
Sodiu1.24 g/100 g
Proteine9.7 g/100 g
Grasimi saturate6.2 g/100 g
Ingrediente
TON 37%, legume in proportie variabila (rosii, masline, capere si ardei rosu), ulei de masline, sare, usturoi si oregano.
Detalii de utilizare
Adaugati amestecul din conserva la pastele fierte, astfel: 1. Fierbeti pastele. 2. Adaugati continutul conservei. 3. Pofta buna!
Alergeni
Contine peste.
Detalii pastrare produs
A se pastra in incaperi racoroase si uscate. Dupa deschidere, pastrati produsul la frigider si consumati-l in aceeasi zi.
Volum alcool
0

ID: 59497

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.