Here is Product Details Sticky Short Info
  • MEGA

MEGA | Salata Mexico Mix 180g

44.39 Lei/Kg
44.39 Lei/Kg
7,99 Lei

Salata Mexico mix.

  • Delhaize
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.3 g/100 g
Valoare energetica24.3 g/100 g
Glucide3.5 g/100 g
Fibre1.6 g/100 g
Sodiu0.08 g/100 g
Proteine1.1 g/100 g
Grasimi saturate0.1 g/100 g
Ingrediente
Salata endivia (50%), frisee (20%), radicchio (20%), boabe de porumb (10%). Origine ingrediente: din UE si din afara UE.
Detalii de utilizare
Produs deja spalat si gata de consum. Nu necesita spalare aditionala.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius. Perioada de valabilitate dupa deschidere: 12 ore.
Volum alcool
0

ID: 58615

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.