Here is Product Details Sticky Short Info
Monteoro | Ciocolata amaruie cu 60% cacao cu indulcitor 90g
74.33 Lei/Kg
74.33 Lei/Kg
6
69 Lei
Ciocolata amaruie, fara zaharuri adaugate, cu indulcitor.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 38.4 g/100 g |
Valoare energetica | 495.5 kcal/100 g |
Glucide | 44.1 g/100 g |
Fibre | 9.3 g/100 g |
Sodiu | 0.02 g/100 g |
Proteine | 5.8 g/100 g |
Grasimi saturate | 23.1 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 38.4 g/100 g |
Valoare energetica | 495.5 kcal/100 g |
Glucide | 44.1 g/100 g |
Fibre | 9.3 g/100 g |
Sodiu | 0.02 g/100 g |
Proteine | 5.8 g/100 g |
Grasimi saturate | 23.1 g/100 g |
Ingrediente
Masa de cacao, indulcitor (maltitol 39%), unt de cacao, emulgatori (lecitina de SOIA, poliglicerol poliricinoleat), vanilina. Continut de substanta uscata din cacao: min.60%.
Ingrediente
Masa de cacao, indulcitor (maltitol 39%), unt de cacao, emulgatori (lecitina de SOIA, poliglicerol poliricinoleat), vanilina. Continut de substanta uscata din cacao: min.60%.
Detalii de utilizare
Consumul excesiv poate avea efect laxativ. Consumul de alimente sau bauturi care contin maltitol in loc de zahar determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza in sange dupa consum, comparativ cu alimentele sau bauturile care contin zahar.
Detalii de utilizare
Consumul excesiv poate avea efect laxativ. Consumul de alimente sau bauturi care contin maltitol in loc de zahar determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza in sange dupa consum, comparativ cu alimentele sau bauturile care contin zahar.
Alergeni
Contine soia. Produs realizat intr-o fabrica ce utilizeaza alune si lapte.
Alergeni
Contine soia. Produs realizat intr-o fabrica ce utilizeaza alune si lapte.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, temperatura ideala 18-20 grade C.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, temperatura ideala 18-20 grade C.
Volum alcool
0
Volum alcool
0