Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Sărbătorim împreună 26 de ani de MEGA ✨🎉 Comandă online în perioada 1 - 10 octombrie și primești un voucher de 26 ron pentru urmatoarea ta comandă mai mare de 150 de ron. 🎁

SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareVesela si tacamuriVeselaSticla tritan diverse culori Quick flip 520ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sistema-Hydrate
  • Sistema-Hydrate
Sistema
Hydrate

Sticla tritan diverse culori Quick flip 520ml

39,99 Lei

Sticla din colectia Quick Flip de la Sistema este perfecta pentru scoala, serviciu ori picnic, pentru a fi in permanenta hidratat. Sticla plastic Sistema Quick Flip Tritan contine in partea superioara un capac cu clapeta, deschiderea acesteia fiind foarte simpla, cu o singura apasare de buton. Paiul inclinat de silicon din interiorul sticlei permite consumarea continutului pana la ultima picatura. Sticla dispune de un sistem de inchidere sigur, care ofera un mod igienic de a consuma lichidele. Aceasta este disponibila intr-o gama larga de culori.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Sticla este realizata din tritan, material de foarte buna calitate care nu isi pierde proprietatile, sigur pentru uzul uman. Tritanul este asemanator sticlei si nu are substante nocive in compozitie. Tritanul nu contine BPA (bisphenol A) si nici alti bisphenoli ca de exemplu BPS.
detalii de utilizare
Sticla este ideala pentru a fi folosita in activitatile de zi cu zi, la alergat sau in sala de sport, de catre sportivi, adulti sau copii. Sticla nu este destinata lichidelor fierbinti. Aceasta se poate curata usor manual sau in masina de spalat vase.
Volum alcool
0

ID: 1804