SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareVesela si tacamuriVeselaCaserola Lunch din plastic cu 3 compartimente 2l, diverse culori
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sistema-Lunch
  • Sistema-Lunch
Sistema
Lunch

Caserola Lunch din plastic cu 3 compartimente 2l, diverse culori

37,72 Lei

Cutie alimente din plastic 3 compartimente + sticluta apa Sistema Lunch Box Quaddie Fuchsia 2L. Caserola rectangulara pentru copii cu compartimente multiple, marca Sistema, 2 L capacitate, dimensiuni 230 x 162 x 142 mm, din plastic special, conceputa pentru pastrarea pachetului pentru pranz. Aceasta dispune de un compartiment mare si 2 mai mici, situate pe capac, si o sticla in care se poate pastra sucul.

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Gama de cutii pentru alimente LUNCH BOX by Sistema cuprinde solutii ingenioase de recipiente ce va permit sa luati cu dumneavoastra mancarea preferata pentru orice moment al zilei, la birou sau in calatorii. Va recomandam linia de cutii alimentare LUNCH BOX prin prisma functionalitatii acestora, a designului deosebit si in special datorita faptului ca toate produsele Sistema sunt fabricate dintr-un material plastic special, care nu contine BPA si nici ftalati sau orice alta substanta carepoate fi daunatoare sanatatii.
Volum alcool
0

ID: 20915