Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sistema-Microwave
Sistema
Microwave

Caserola pentru microunde, 880ml

29,59 Lei

Cutia de alimente din plastic pentru microunde Sistema 880 ml are urmatoarele caracteristici: Caserola patrata cu capac marca Sistema, dimensiune 208 x 208 x 51 mm, din plastic special, conceputa pentru a fi folosita la cuptorul cu microunde. Capacul caserolei este dotat cu o valva ce poate fi deschisa inainte de introducerea acesteia in cuptorul cu microunde. Se poate spala la masina de spalat vase (doar pe raftul de sus al acesteia). Capacul este prevazut cu o supapa ce permite evacuareaaburului fierbinte ce se formeaza in timpul gatitului. Pentru a permite manevrarea cutiei chiar si in timp ce aceasta contine alimente fierbinti, recipientul este prevazut cu manere laterale. Gama de cutii pentru alimente Microwave by Sistema cuprinde recipiente din material plastic gandite special pentru a permite prepararea mancarurilor in cuptorul cu microunde.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Cu aceasta caserola puteti gati legume, peste sau pui la abur in cuptorul cu microunde. Trebuie doar sa adaugati apa la baza recipientului, asezati legumele in cosul din plastic, puneti capacul caserolei (cu valva deschisa) si introduceti totul la cuptorul cu microunde. Se poate folosi in congelator si in frigider. Nu se foloseste in cuptor.
Volum alcool
0

ID: 8721