SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareVesela si tacamuriTacamuri si accesoriiCana din plastic 656ml cu maner si capac pentru microunde
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sistema-Microwave
Sistema
Microwave

Cana din plastic 656ml cu maner si capac pentru microunde

16,95 Lei

Cana din plastic cu maner si capac pentru microunde Sistema 656 ml are urmatoarele caracteristici: Cana din plastic cu capac si maner marca Sistema, capacitate 656ml, dimensiuni 142x114x119mm, conceputa pentru a fi folosita la cuptorul cu microunde. Capacul este dotat cu o valva ce poate fi deschisa inainte de introducerea acesteia in cuptorul cu microunde. Este perfecta pentru gatirea taiteilor care se prepara in 2 minute si incalzirea supelor. Se poate folosi in congelator si in frigider.Se poate spala la masina de spalat vase (doar pe raftul de sus al acesteia). Gama de cutii pentru alimente Microwave by Sistema cuprinde recipiente din material plastic gandite special pentru a permite prepararea mancarurilor in cuptorul cu microunde. Capacul este prevazut cu o supapa ce permite evacuarea aburului fierbinte ce se formeaza in timpul gatitului.

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Nu se foloseste in cuptor. Pentru a permite manevrarea cutiei chiar si in timp ce aceasta contine alimente fierbinti, recipientul este prevazut cu manere laterale.
Volum alcool
0

ID: 8692