Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Kiwi
Kiwi

Odorizant incaltaminte Deo Fresh 100ml

209.50 Lei/L
209.50 Lei/L
20,95 Lei

Odorizant incaltaminte Kiwi Deo Fresh 100ml. Kiwi stie ca aspectul pantofilor este un element important in imaginea fiecarui om, ce confera incredere in sine si energie. Kiwi ofera gama completa de produse pentru ingrijirea incaltamintei. Chiar daca esti grabit sau dimpotriva, dedici mult timp ingrijirii pantofilor, produsele Kiwi se potrivesc oricarei personalitati. Kiwi protejeaza impotriva uzurii si deteriorarii, ingrijeste in mod adecvat si ofera intretinere de rutina, imbunatatind aspectulfizic al pantofilor. Deodorant spray pentru toate tipurile de pantofi, ce neutralizeaza mirosurile neplacute si ajuta la igienizarea pantofilor. Are un pulverizator dublu ce usureaza aplicarea produsului pe toata lungimea pantofului. Datorita formulei uscate nu lasa urme si este usor de utilizat. Formula speciala este eficienta pana la 48 de ore de la aplicare.

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Agitati bine cu pulverizatorul indreptat in jos. Desfaceti resucind pulverizatorul la stanga. Asezati pulverizatorul in pantof, avand deschiderea inspre degete. A nu se indrepta niciodata pulverizatorul inspre fata. Apasati si pulverizati pentru o secunda. Blocati prin a rasuci pulverizatorul spre dreapta. Atentie: S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S16 A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei. - fumatul interzis S23 A nu inspira aerosolii. S51 A se utiliza numai in spatii bine ventilate. R12 Extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: a se feri de razele soarelui si de temperatrui ce depasesc 50grade C . Nu gauriti sau ardeti recipientul nici dupa golire. Nu pulverizati asupra unei flacari sau oricarui material incadescent. Folositi produsul doar conform instructiunilor. Folosirea gresita si inhalarea continutului in mod deliberat poate fi daunator sau chiar fatal.
Volum alcool
0

ID: 75393