Here is Product Details Sticky Short Info
  • Moment

Moment | Banda adeziva 10m

-50%
De la 02.03.2022 la 04.01.2023Vezi toate produsele
Produs momentan indisponibil online

Moment Power Tape este o banda adeziva super puternica, pentru multiple utilizari, atat in interiorul cat si la exteriorul casei!

-50%

Promotii valabile din 03/03/22 pana in 04/01/23

Produs momentan indisponibil online

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Performanta foarte ridicata datorita celor 3 straturi componente: 1. Stratul impermeabil, 2. stratul de armare, care asigura rezistenta benzii, 3. stratul adeziv rezistent la temperatura. Moment Power Tape este usor de rupt si rezistent la presiunea apei si a aerului.
Volum alcool
0

ID: 61996

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.